Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Camp

Puoliveristen leiri sijaitsee New Yorkissa, Long Islandin päässä Montaukissa. Leiriä suojaa raja, joka on merkitty karttaan katkoviivalla. Raja suojaa leiriä hirvöiltä, jotka eivät pääse leirille ellei niitä kutsuta. Sumun ansiosta tavalliset kuolevaiset näkevät leirin tilalla vain mansikkafarmin eivätkä huomaa lohikäärme Peleusta, joka vartioi rajaa Thaleian petäjän luona.

Puoliveristen silmissä totuus on kuitenkin toinen, sillä leiri kuhisee oransseihin leiripaitoihin sonnustautuneita nuoria ja satyyreitä. Järjestystä leirissä pitävät havaji-paitaan sonnustautunut herra D ja kentauri Kheiron, joka on jo antiikin ajoista lähtien opettanut sankareita.

kartta

Päärakennus

Päärakennuksen, joka muistuttaa maalaistaloa, kuistilla voi nähdä Kheironin ja herra D:n pelaamassa pinochlea. Päärakennuksen yhteydessä on sairastupa, jossa pahasti sairastuneita ja loukkkaantuneita hoidetaan. Päärakennuksen ullakolle puoliverisillä ei ole asiaa muulloin kuin silloin, kun näiden tarvitsee kuulla ennustus esimerkiksi etsintäretkeä varten, Delfoin oraakkeli asustaa siellä. Alakerran kellariin vievä ovi on myöt lukittu uteliaiden katseiden varalta.

muistikirja x ohjelma x henkilökunta

Mökit

Ennen mökkiuudistuksia Puoliveristen leirillä oli vain kaksitoista mökkiä kahdelletoista olymposlaiselle jumalalle. Uudistusten jälkeen kuitenkin myös muiden jumalten lapsille alettiin valmistaa mökkejä, jotta Hermeen mökissä ei olisi enää niin ahdasta. Määrittämisen jälkeen leiriläiset asettuvat siihen mökkiin, joka kuuluu heidän vanhemmalleen, mutta siihen asti määrittämättömät asuvat Hermeen mökissä. Joissakin mökeissä ei kuitenkaan ole lainkaan asukkaita, esimerkiksi kolmen suuren, Heran ja Artemiin mökeissä. Metsästäjät kuitenkin maijoittuvat leirillä vieraillessaan jumalattarensa Artemiin mökkiin.

NPC-hahmot x metsästäjät

Leiripuoti

Leiripuodista niin uudet kuin vanhat leiriläiset voivat käydä ostamassa ja hakemassa itselleen tarvittavia tavaroita alkaen makuupussista. Toisinaan Hermeen lapsilla on tapana näpistää puodista uusille leiriläisille tavaroita, kuten hammasharjoja ja makuupusseja - tai sitten ihan vain itselleen. Leiriläiset itse huolehtivat, että leiripuodista löytyy kaikki tarvittava ja että puoti pysyy pystyssä ja järjestyksessä.

tutkimaan

©2019 Camp Half-Blood - suntuubi.com