Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Säännöt

001. Leiriläisten tulee ilmoittaa hengissä olostaan joko niin, että he kirjoittavat tarinan kerran kuukaudessa tai ilmoittavat itsestään vieraskirjassa ajoissa ennen erotusuhkaa. Jos leiriläinen on jo erotusuhan alla, tällä on viikko aikaa kirjoittaa tarina tai ilmoittaa itsestään vieraskirjassa. Älä myöskään liity ollenkaan, jos tiedät jo etukäteen ettei aikasi tai intosi riitä.

002. Leiriläinen saa kirjoittaa viisi tarinaa vieraskirjaansa odottamaan arvioimista, mutta sen jälkeen on odotettava, kunnes ylläpitäjä on ehtinyt arvostella edelliset tarinat. Suositeltavaa myös olisi, että tarinatehtaat lähettäisivät yhden tarinan päivässä. Tarinoista ei tarvitse ilmoittaa erikseen vieraskirjassa.

003. Asiallinen käyttäytyminen on jalo taito. Emme kiusaa toisia ja otamme myös nuoremmat kävijät huomioon, mikä tarkoittaa sitä, että kaikista K-16 ja K-18 jutuista on ilmoitettava erikseen tarinan alussa. Chatissa voimme kuitenkin jättää moiset vähemmälle ja rajoittaa sitä kiroilemistakin, vaikka jokainen onkin itse vastuussa siitä, missä pyörii netissä ja mitä siellä lukee.

004. Pienet yhtäläisyydet ja samanlaisuudet joko eri leiriläisten hahmoissa ja tarinoissa ei ole seuraavan sodan aihe, mutta suora kopioiminen ei siltikään ole sallittua. Oman mielikuvituksen käyttäminen on paljon arvostettavampaa kuin matkiminen, joka on vain loppujen lopuksi oikomista ja toisten vaivan hyväksikäyttöä. Kohtele muita kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

005. Saat käyttää muita leiriläisiä tarinoissasi kahdella ehdolla: kirjoitat heistä heidän tietojensa mukaan (varsinkin luonnetta ja ulkonäköä on noudatettava) ja mikäli nämä ovat antaneet luvan muille käyttää itseään tarinoissa. Neuvottele hahmon luojan kanssa, millaisissa tilanteissa ja tarkoituksissa saat hänen luomaa hahmoaan käyttää.

Sääntöjen noudattaminen

Yllä lukevia, erilaista viittä sääntöä on noudatettava. Sääntöjen rikkomisesta voidaan rangaista huomautuksella, kielloilla tai välittömällä erotuksella pahimmassa tilanteessa. Rikkeet arvioidaan aina vakavuuden mukaan ja ylläpitäjä ottaa päätöstä tehdessään kaikki tekijät huomioon.

Onnittelut, jos luit säännöt oikeasti tänne asti huolellisesti läpi. Tässä kohtaa huomautan vielä, että liityttyäsi olisi suositeltavaa, että ilmoitat liittymisestäsi vieraskirjassa.

©2019 Camp Half-Blood - suntuubi.com