Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Information

Antiikin Kreikan ja Rooman aikana uskottiin, että on olemassa erilaisia jumalia, hirviöitä ja paikkoja, joita tavallisen kuolevaisen olisi mahdotonta saavuttaa, esimerkiksi kahdentoista pääjumalan asuttama Olympos-vuori. Jumalilla ja jumalattarilla oli tapana rakastua kuolevaisiin eli ihmisiin, minkä seurauuksena syntyi lapsia, jotka olivat puoliksi ihmisiä ja puoliksi jumalia. Virallinen termi näistä lapsista on puolijumalat, sankarit.

Länsimaalaisen kulttuurin siirryttyä Kreikasta Roomaan ja sieltä muualle Eurooppaan, on Lännen sydän ajautunut lopulta Amerikkaan, jossa antiikin jäljet näkyvät voimakkaimmin nykypäivänä muun muassa arkkitehtuurissa. Ihmiset eivät ole koskaan unohtaneet antiikin jumalia ja myyttejä kokonaan eivätkä jumalat ole koskaan kuolleet vaan he ovat edelleen olemassa, kuten myös Olympos, joka sijaitsee tällä hetkellä New Yorkissa Empire State Buildingin 600. kerroksessa.

Jumalat eivät myöskään ole lakanneet lankeamasta kuolevaisiin, jolloin myös puolijumalia eli puoliverisiä syntyy edelleen. Ja niin kauan kuin on olemassa puoliverisiä, on myös hirviöitä. Puoliverisillä on kuitenkin maailmassa ainakin kaksi turvapaikkaa, jotka sijaitsevat kummatkin Yhdysvalloissa: Long Islandilla sijaitseva kreikkalainen Puoliveristen leiri ja San Franciscossa sijaitseva roomalainen Jupiterin leiri. Me olemme kuitenkin nyt Long Islandilla, jossa puoliveriset nuoret tytöt ja pojat harjoittelevat pärjätäkseen ulkomaailmassa hirviöitä vastaan ja selviytyäkseen hengissä.

Enemmän infoa

Jumalat Puoliveriset
Kysymykset Säännöt

Liittyminen

Haluat siis lähteä mukaan seikkailuun puoliveristen maailmaan, jossa he koittavat ensimmäisenä selviytyä hengissä Puoliveristen leirille hirviöiden kynsistä, pystyäkseen ottamaan selvää itsestään ja toisesta vanhemmastaan? Siinä tapauksessa päästän sinut vielä lukemaan hieman informaatiota tarinoista ennen kuin on lomakkeen täyttämisen vuoro, jolloin pääset ideoimaan puoliveristäsi - jollet sitä ole jo aloittanut tai tehnyt. Toivon kuitenkin, että luit säännöt ja muut infot huolella läpi ennen kuin jatkoit matkaasi tänne alas.

Olen lukenut säännöt ja muut infot ja olen nyt valmis jatkamaan matkaani

©2019 Camp Half-Blood - suntuubi.com